Bramac

REVIVA

A BRAMAC STANDARD kategóriájában a Reviva modell Protector felülettel kapható, BASIC kategóriában pedig Merito Plus felülettel. 


DUNA

A Bramac Duna tetőcserép a Duna fodrozódó hullámait idéző egyedi formavilágával újfajta stílust kölcsönöz a házaknak. Az egyedül nálunk elérhető tetőcserép érdekes, aszimmetrikus formája harmonikusan illeszkedik, szinte belehullámzik a környezetbe, tiszta vonalaival a modern és hagyományos épületeken egyformán szép látványt nyújt. 

Basic Kategória Színei:


RÓMAI

A Bramac Római tetőcserép lágy, hullámos - kolostortetőkre emlékeztető - jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek.
Karakteres profilja összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé.


ADRIA

Romantikus délvidéki forma, természetes színvilág, összetéveszthetetlenül egyedi karakter. Ez a Bramac Adria tetőcserép. Háromrétegű, többszínű rusztikus felülete, lágy hullámai szinte tapinthatóvá teszik az oly kedvelt Adria hangulatát.

A Bramac Adria tetőcserép egyedülállóan természetes hatása révén kiválóan alkalmas régi polgári házak, villák, a természetben rejtőzködő vidéki kúriák újrafedésére, de különlegessé teszi az igényes, tágas lakóparkok, bármely kertvárosi ház vagy nyaraló tetőjét is.
A Bramac Adria tetőcserép különlegessége a Slurry technológia. A gyártás során színezett cementpépet használunk, mely teljes egészében eggyé válik az alaptesttel, nem kopik le, így a cserép akár 30 évig is megőrzi eredeti színét.


MONTERO

A Bramac Montero Protector technikai és esztétikai paramétereivel egyedülálló a hazai tetőfedő anyagok kínálatában. A cserép rusztikus felületkialakítása, +50%-os szilárdsági értéke révén a legkeményebb időjárási körülményeknek is ellenáll. Karakteres, markáns szépséget ad a tetőnek, és megakadályozza a hó hirtelen lecsúszását is.

A Bramac Montero tetőcserép Protector felülettel készül, amely hosszantartó védelmet nyújt a tetőt érő káros hatásokkal szemben.


TECTURA

A Tectura tetőcserepet a 21.század modern építészete hívta életre. 
Letisztult formája minden modern épülettel tökéletesen harmonizáló fedésképet eredményez. 


TEGALIT STAR

A Tegalit STAR tetőcserép szendvicstechnológiával készül, melynek lényege, hogy a nagyobb szemcsés betoncserép test és a felületi festékréteg között egy finom szemcseszerkezetű cementpép réteg kerül felhordásra, amely megbízhatóan eltömíti a nyitott pórusokat. Így egy tökéletesen sima, fényes cserépfelület jön létre, mely kiemelkedően hosszan tartó védelmet biztosít a szennyeződésekkel (moha, algák) és az időjárási hatásokkal szemben. Magyarországon egyedülállóan a Tegalit STARtetőcserép orr-részét is ugyanolyan felületkezeléssel látjuk el, mint a tetőcserép felületét.


Aerlox Ultralight Classic

Az Aerlox Ultralight Classic tetőcseréppel a Bramac egy merőben új tetőcserép fajtával jelenik meg a piacon. Az innovatív összetételnek és a speciális anyagszerkezetnek köszönhetően ez a tetőcserép 30%-kal könnyebb, mint a hagyományos betoncserép.

Protector Plus felülete pedig a cserépgyártás csúcsát jelenti. Egyedülálló szendvicstechnológia, amely sima, fényes felületet, kiemelkedően hosszan tartó védelmet eredményez a szennyeződésekkel, az időjárási hatásokkal szemben.


MAX

Lágy vonalvezetésével a Bramac Max Protector vonzó megjelenést biztosít nagy, egybefüggő tetőfelületeknél, legyen szó akár családi házról, ipari- vagy középületről. Nagy méretéből adódóan elsősorban nagyobb tetőfelületek kialakításához a legelőnyösebb.
Egyedülálló formájának és különlegesen nagy méretének köszönhetően 25%-kal kevesebb tetőcserépre van szükség négyzetméterenként. Ennek köszönhetően gyorsabb a kivitelezés is, és hamarabb élvezheti az új tető csodálatos látványát.


Bramac 7°

Nyugat-Európában már bizonyított, egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva!

A 15 foknál alacsonyabb tetőhajlásszögre kifejlesztett Bramac 7° Protector egyesíti a nagyformátumú tetőfedés és a modern építészet előnyeit. 
Tökéletesen illeszkedik a városképbe, és maximálisan hozza a megbízható Bramac minőséget.


SMARAGD

A feltűnően stílusos Bramac Smaragd kerámiacserepek ideális választást jelentenek a különlegességek kedvelőinek:Ez a tetőcserép egyedülálló rombusz alakjával a palatetők világát idézi meg, és négy elegáns színben elérhető. 


RUBIN 9V

A legmodernebb technológiával, szélcsatornában kifejlesztett Rubin 9V tetőcserép tökéletesen ötvözi a hagyományt és a szépséget. Különleges kialakítása a cserpek gyors és egyszerű felhelyezését teszi lehetővé.
Változtatható átfedéséből adódóan meglévő tetőszerkezetekhez is illeszthető, a tetőszerkezet átalakítása nélkül. Így nemcsak az új, hanem a felújítandó épületek dísze is lehet.
Klasszikus vonalvezetésének köszönhetően harmónikus fedésképet alakíthatunk ki vele. 


TURMALIN

A Bramac Turmalin kerámiacserepek egyenes vonalvezetésükkel jellegzetes karaktert kölcsönöznek a tetőnek, optikai nyugalmat és kiegyensúlyozottságot mutatnak.

A Bramac Turmalin tetőcserepeket ezért különösen a letisztult designt és technológiát ötvöző modern formavilággal rendelkező, északi típusú házakhoz ajánljuk. 7 féle színárnyalatban, matt és selyem-matt felülettel kapható.                Kérjen Kedvezményes Árajánlatot!

                            Akár ingyenes Házhozszállítással!

LETÖLTÉSEK