TETŐFEDŐ ANYAGOK

T20-as Trapézlemez Készletről!

Készletről 0,5mm vastagságban 2x1,16m-es táblaméretben,Sötétbarna, Antracit és Téglavörös színekben kapható!

Garancia: 10 Év!4 Raklaptól ingyenes gyári házhoz szállítás Magyarország területére!


További részletekért kattints a logóra! 

6 Raklaptól ingyenes gyári házhoz szállítás Magyarország területére!


"Gyártóként tisztában vagyunk azzal, hogy az ízlések változó világát éljük, így kitűzött célunk, hogy az ország legszélesebb termékkínálatát nyújtsuk ügyfeleinknek. Termékpalettánk alapját az Azzurro Primo és az Azzurro Grande termékcsalád jelentette, a választékot később az elegánsan letisztult formavilágú, a hagyományos, valamint műemléképületek felújítására is ajánlott, 2007-ben Construma és Magyar Termék Nagydíjas Hódfarkú és Pannonia cserepeinkkel bővítettünk.

Az elmúlt évek történései újabb kihívás elé állították a cégünket, az új termékfejlesztéseink eredményeként minden vásárló számára ideális megoldást kínáló cserépválasztékot tudunk nyújtani. A Grande maga az elegancia, az Unico a felújítók tökéletes társa, a Nomád pedig egy új gondolkodás és árképzés gyermeke".

4 Raklaptól ingyenes gyári házhoz szállítás Magyarország területére!


További részletekért kattints a logóra! 

MIÉRT A CREATON?

Ha a CREATON tetőfedő anyagok között válogat, biztosan megtalálja otthonához, ízléséhez illeszkedő, igényeinek legjobban megfelelő tetőfedő anyagot. A döntésben segítenek szakértő munkatársaink és vevőként is felhasználható professzionális tervezési segédleteink, szolgáltatásaink.

Ha a CREATON-t választja, a szépséget és a magas műszaki minőséget, a hosszú garanciát és egy több emberöltőre szóló tetőt választ. CREATON. Tetőben otthon.


További részletekért kattints a logóra! 

7 Raklaptól ingyenes gyári házhoz szállítás Magyarország területére!


További részletekért kattints a logóra! 

Leier betoncserepek legfőbb előnyei:

- Letisztult vonalvezetésű formavilág

- Gyorsan, gazdaságosan építhető

- Stabilan ellenáll a szélsőséges időjárásnak

4 Raklaptól ingyenes gyári házhoz szállítás Magyarország területére!

 Polikarbonát Lemezek

  • Víztiszta,Opál,Bronz és Solar színekben
  • Erősített cellastruktúrával (10mm-től)
  • 10 év garanciával
  • 2 oldalon UV védett
  • 1 hetes szállítási határidővel ( Telepünkre)
  • Komplett rendszer elemekkel A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1991-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat. A vállalat termékei egyaránt hasznosíthatóak az agrár- és ipari termelésben, az energetikában, a lakó- és irodaházak korszerűsítésében, valamint a honvédelem területén is. A Lindab termékeit és szolgáltatásait a prémium minőség, a könnyű szerelhetőség, valamint az energiahatékonyság és a környezettudatosság jellemzi. A stockholmi OMX tőzsdén LIAB néven jegyzett, 32 országban jelen lévő és mintegy 5 100 főt foglalkoztató Lindab Group forgalma 2015-ben 7 589 millió svéd korona volt. Az ipari szegmens az értékesítés 80, míg a lakossági építőipari piac az értékesítések 20 százalékát teszik ki. A Lindab tőzsdére bevezetett cég, a stockholmi OMX skandináv tőzsdén tartják nyilván LIAB néven.


További részletekért kattints a logóra! 


Készletről is!

Ma, több mint 60 évvel az alapítása óta, az IKO a világ legnagyobb aszfalt zsindely exportőre közé tartozik.

Az IKO jelenleg több mint 3500 alkalmazottal és több mint 25 gyártóüzemgel rendelkezik Kanadában, az Egyesült Államokban, Angliában, Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban és Szlovákiában. A vállalat 96 országba szállít tetőfedő termékeket.

A hatalmas növekedés ellenére az IKO szilárdan gyökerezik az alapító alapértékeiben, a vállalkozói szellemben és a minőség iránti elkötelezettségben. A vállalat fenntartja a heves függetlenségét, és betartja a gyártási folyamatokban használt nyersanyagok ellenőrzésének fontosságát, a " vertikális integrációnak " nevezett gyakorlatot .


Íves Famintás Kerítésléc

KÉSZLETRŐL IS!

        Kérjen kedvezményes árajánlatot

                 Kérjük, adja meg adatait és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!.