Házhozszállítás

24 ÓRÁN BELÜL!

IGEN, LEHETSÉGES!

Hogy hogyan?

Folyamatosan monitorozzuk kiszállításaink idejét, összeállítását és szervezettségét! Az ebből befolyó adatok alapján pedig kijelenthetjük, hogy 2023 első félévében is sikerült a környék megrendeléseinek 92%-át 24 órán belül teljesítenünk!

Fontos ugyan azt is kiemelni, hogy NEM GARANTÁLJUK a házhozszállítást 24 órán belül!
A kiszállítás függ a távolságtól, a fizetési módtól, az időjárástól, a vásárlási szokásoktól és több tényezőtől is!

Akár 26Tonnáig!

3 Tonnás 3 oldalra billentős teherautó, ami kis mérete miatt közkedvelt!
Lerakodásához segítség szükséges!

6,5 Tonnás, 3 oldalra billentős, darus, terepes teherautó, aminek nincsen lehetetlen! Terepes felépítményének köszönhetően sok akadállyal megbírkózik!

24-26 Tonnáig pótkocsis, nyerges vagy darus autóval bárhová eljuttatjuk neked a nagyobb megrendeléseket! Ez a kiszállítási mód több időt vesz ígénybe!

Nagyobb mennyiségű ömlesztett áru szállítását 28 Tonnáig tudjuk biztosítani a megközelíthetőség függvényében! Ez a kiszállítási mód több időt vesz ígénybe!

Tudtad, hogy.......

Megrendelésed...

...telefonon, emailben vagy a honlapunkon keresztül is leadhatod!

Fizetni...

...a megrendelt termékeket készpénzzel a kiszállítás helyszínén, átutalással a kiszállítás előtt vagy üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is rendezheted!

Értesítést kérhetsz...

...ha szeretnéd, hogy telefonon jelezzük neked amikor elindult az autó! Így időben felkészülhetsz a fogadására, nem fog váratlanul érni!

Kis és nagy autós kiszállítás...

...ha pont úgy jön ki a rendelésed, hogy a kiszállítást egy nagyobb és egy kisebb autóval tudjuk megoldani, abban az esetben a kiszállítást kérésedre összehangoljuk, hogy egy időben érkezzenek meg hozzád a helyszínre! Ez a kiszállítás idejét befolyásolja és növeli!

Tervezni is tudsz...

...ha szeretsz biztosra menni és jóval előbb megrendeled a kiszállítást! Vállaljuk az általad megjelölt távolabbi napon történő teljesítését! Javasoljuk, hogy így se hagyd az utólsó napra, hiszen rajtunk kívülálló okokból is bármi történhet aznap!

Tegyél próbára és írd meg mire van szükséged "holnap" !

Kérlek a tervezhetőség érdekében pontos mennyiségeket adj meg!