Miért csatlakozzon kivitelezőink közé ?

Mennyiségi Engedmények


Nagyobb mennyiségeknél egyedi árképzést alkalmazunk!

Kivitelezői alapkedvezmények


Mennyiségtől függetlenül jár az alapkedvezmény! 
.

Heti akciós termékek


Kivitelezőinknek hetente más és más termékre biztosítunk akciós árakat!
.

Visszavásárlási Garancia
Elszámoltad magad? Nem tudsz mit kezdeni a megvásárolt termékkel? Megoldjuk ezt a problémát! Mi annyiért vásároljuk vissza a kimaradt termékeket, amennyiért megvetted! (kivéve bontott,sérült,nem készletes termékek)


.

Minőségi Termékek

Minőséget kedvező áron! Telephelyeinken csak minőségi termékeket forgalmazunk, elkerülve ezzel a garanciális utómunkálatok folyamatát! Minőségi anyagokkal még időt is spórolhatsz ,nincsen szükség felesleges munkálatokra a rossz minőségű anyagok miatt!

Alaptól a kéményfedlapig!
Telephelyünkön minden, ami egy ház építéshez, felújításához szükséges megtalálható! Cserepek és speciális termékek csak megrendelésre!.

Építőanyag telepünkön:

Sóder, Homok, Cement, Betonacél, Sikháló, Falazóanyagok, Vakolóanyagok, csemperagasztók, Fenyőanyagok, Térkövek és kiegészítőik, Gipszkarton rendszerek, Szigetelőanyagok, Átereszcsövek, Beltéri ajtók, Zsindelyek, Osb-k, Lambéria, Vízszigetelő lemezek, adalékok és még sok egyéb más megtalálható.


.

Csempe és Vasanyag telepünkön:

Csempe és Padlóburkolók hatalmas választékban és hatalmas készlettel! Szerszámok, Baumit és Mapei fugázók, szilikonok, Mapei, Peakston, Cemix csemperagasztók széles választékban, Vakoló és Falazóanyagok,Kis méretű síikhálók, Zártszelvények, Laposacélok, Négyzetacélok, Acélcsövek, Köracélok, Táblalemezek, Pb gázpalackok, Poliészter hullámlemezek, Kerítésfonatok  és tartozékaik, Szaniterek, Fürdőszoba felszerelések, Talicskák, Habarcsládák, Vödrök és még sok egyéb más termék megtalálható!

Ahol elérhetsz minket:

Építőanyagtelep:

3060 Pásztó Kossúth út 116/2


Telefon:

32/460-539

30/543-53-43

Email:

boltivtuzep@boltivtuzep.hu


Instagram/boltivtuzep
Google/boltivtuzep
Facebook/boltivtuzepkft

Csempe és Vasáru:

3060 Pásztó Fő út 103


Telefon:

32/463-594

30/543-56-49

Email:

boltivcsempe@boltivtuzep.hu


Instagram/boltivtuzep
Google/boltivtuzepcsempe
Facebook/boltivtuzep